Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

God bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Skala och skiva potatisen tunt. Smörj en långpanna (30x40 cm) med matfett. Varva potatis, dill, ost med salt och peppar. Häll på grädde och mjölk. Grädda gratängen mitt i ugnen ca 1 timme. Låt gratängen kallna och skär den i rutor. Lägg upp på ett serveringsfat. Garnera med laxskivor och strö över pepparrot och gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • de1 8 maj 2011

    Mycket lämplig även som Tapas

  • matpigan 7 maj 2016

    Det var den sämsta gratäng jag någonsin gjort. En gång och aldrig mer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.