Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxtartar på gravad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tartar är en enkel och läcker förrätt, men den passar också bra på en buffé eller på bitar av knäckebröd som drinktilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop äggula, senap och citronsaft. Vispa i oljan, lite i taget. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hacka sardeller och cornichoner. Blanda ner sardeller, cornichoner, kapris, örter och sist laxtärningar i majonnäsen.
  3. Servera tartaren i glas tillsammans med bröd. Garnera med citron och dill eller gräslök.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.