Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig spenatsoppa med gravad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

276 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen. Skala och hacka lök och morötter. Skala och skär potatisen i små bitar. Fräs lök och morot i oljan 2-3 minuter. Tillsätt potatisen och hälften av buljongen, koka 5 minuter.
  2. Lägg i spenaten och späd till önskad konsistens med resten av vattnet, låt koka ihop 5 minuter.
  3. Servera soppan med lax och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.