Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad lax med pestopasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör egen pesto på basilika, pinjenötter, olivolja, vitlök och parmesanost eller köp färdig. Genom att blanda laxen med pastan räcker en liten mängd lax till många.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt förpackningen. Bräck under tiden gravlaxen hastigt i torr, het panna, 20-30 sekunder på en av sidorna räcker. Du behöver inte vända på den. Blanda den avrunna pastan med peston. Vänd ner några grovhackade basilikablad tillsammans med gravlaxen fördelad i mindre bitar. Toppa med lite god olivolja, malen svartpeppar och rikligt med hyvlad parmesan. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.