Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrullar

 
  • Serverar: 10-20 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Smarriga laxrullar som passar till förrätt. Går att förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ut laxskivorna lite omlott på plastfolie till en fyrkant, ca 25 x 25 cm. Blanda kvarg, senap, dill och gräslök. Bred det över laxen och linda om plasten. Låt laxrullen ligga i frysen minst 4 timmar. Gärna över natten. Ta fram den ca 1/2 timme före servering. Skär laxrullen i tunna skivor med en vass kniv. Lägg dem på skivor av rostad baguette eller lägg skivorna på assietter och servera bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.