Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad lax

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det är både lätt och billigt att grava laxen själv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla kryddorna Lägg ut ett lager av blandningen i en form med kant. Lägg på laxen och strö resten av blandningen ovapå. Täck med plastfolie och ställ kallt. i ett dygn, vänd laxen efter halva tiden.
  2. Servera med rostat bröd och gravlaxsås och en citronklyfta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • PaulaPudding 26 december 2010

    Tack för receptet men vitpepparn tog överhand så pass mycket så den minskar jag ytterligare.

  • Lensam 14 december 2011

    Färsk lax måste alltid frysas ett dygn innan den gravas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.