Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad lax med parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En förrätt med många smaker, gravad lax, parmesan ost och soltorkade tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tunnbrödet i åtta trekanter. Stansa två hål i varje tunnbrödsbit och torka dem i ugnen på svag värme tills de är hårda.
  2. Lägg de tunna skivorna av gravad lax på tallriken. Strö över salladslök, ost och soltorkade tomater. Lägg sedan citron klyftan och dillkvisten mitt på tallriken och arrangera upp tunnbrödet som på bilden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.