Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravlaxsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från Lapplandska naturens skafferi!! Efter som den inte säljs längre, tänkte jag att det inte kan skada att lägga ut den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vinäger, socker, senap och äggula. Häll i olja lite i taget under kraftig vispning. Smaksätt med salt och peppar. Rör ner dillen. Förvara såsen i kylen.
  2. Goda råd Alla ingredienser bör ha samma rumstemperatur för att få ett lyckat resultat (hmmm det har jag aldrig tänkt på) Den sura vätskan är nödvändig för att få rätt konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.