Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekinspirerade spättafiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rätt med rödspätta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken (om den är fryst) och lägg ut hälften med köttsidan upp. Salta. Blanda samman fyllningen (röd lök, fetaost, oliver och crème fraiche) och bred den på fisken. Lägg de andra filéerna ovanpå. Vänd fisken i ströbröd blandat med mjöl smaksatt med salt och peppar. Stek fisken försiktigt i smör eller margarin ca 3 minuter på varje sida.
  2. Servera rätten med Wok Thai Grönsaker och kokt ris, gärna blandat med skivade svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.