Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk fiskarsoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod soppa som är lite "grytig", och väldigt matig. Gott med bröd och en liten skål med olivolja att doppa brödet i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i ganska stora, tjocka bitar och kasta alla eventuella skinn.
  2. Hetta upp oljan i en stor kastrull och stek lök, selleri och vitlök mjuka, ca 5 minuter.
  3. Lägg fisk och räkor i kastrullen, tillsätt vin, tomater, rivet apelsinskal, timjan, persilja, lagerblad, salt och peppar och så mycket kallt vatten att alltsammans täcks.
  4. Koka upp och sjud sedan utan lock i 15 minuter.
  5. Servera soppan varm med citronklyftor till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.