Perfekt att servera på en buffé.
Så gott med en kall fetaostcrème till köttet och varför inte en potatisgratäng eller pastasallad.
Instruktioner
- Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Stek klart under lock. Använd gärna termometer. Köttet är klart när innertemperaturen är mellan 65° och 70° (65° för lätt rosa kött och 70° för genomstekt kött).
- Låt köttet vila i 10 minuter innan det skivas. Lägg upp köttet på ett fat.
- Martinad:
Blanda olja, citronsaft, pressad vitlök, hackade tomater, peppar och salt. Ringla marinaden över köttet och strö på oliver.
- Fetaostkräm:
Mosa fetaosten och blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar och servera till köttet. Servera med pastasallad eller potatisgratäng.
Publicerat den
7 december 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Superduper gott! Rekomenderas varmt!
ddd
ddd