Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk köttfärslimpa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

En god köttfärslimpa med grekiska inslag.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd och mjölk. Låt svälla i 10 minuter. Tärna sedan paprikan och baconen. Blanda ner det i köttfärsen. Smula även ner fetaosten. Rör ner ströbrödsblandningen, ägget samt tomatpurén och kryddorna. Blanda om ordentligt. Lägg smeten i en avlång brödform och grädda i mitten av ugnen i 50-60 minuter på 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bror26 24 november 2010

    Jag gjorde den igår, och den vart super god. Den ska jag göra flera gånger.

  • Tinjep 6 mars 2012

    Gott! Men svårt att veta hur mycket salt man ska sätta då fetaosten också är så salt. Nu satte jag för litet salt, men bättre den vägen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.