Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten har jag gjort många gånger och den är lika populär varje gång.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingfileérna i smör i en stekpanna. Salta och peppra, fräs pressad vitlök i smör.Tillsätt buljong och mosad fetaost (inte allt) oregano och soja. Rör ut mjölet i crème fraichen och rör ner i såsen, späd med grädden.Tillsätt kycklingen och låt den koka i såsen ca 10-15 min Garnera med oliver smulad fetaost och färsk oregano. Servera med pressad potatis eller pasta och en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lisa00 18 april 2013

    Vilken fantastiskt god gryta!! Mina små flickor tog tre gånger, vilket är ytterst ovanligt! Jag ändrade dock lite i receptet och lade till et paket knaperstekt bacon & två paprikor som fick fräsa med kycklingen. Gav den högsta betyg! Kommer bli en favorit här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.