Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk Kyckling

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Så ofantligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka kycklingfiléerna i ugnen tills de är genomstekta. Skiva sedan dessa och lägg i en långpanna.
  2. Strimla paprikorna och lägg över kycklingen tillsammans med baconet. Vispa ihop crème fraiche och grädde. Häll detta i långpannan. Lägg i fetaost och oliverna. Salta och peppra
  3. Gratinera på fals 2 i 225 grader i 25 minuter. Servera med ris och en god sallad.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.