Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt för stranden eller att ta med ut på kvällspicknick – kanske med ett glas rosévin?

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingköttet benfritt och sedan i bitar. Skölj och riv salladen, dela tomaterna och skär salladslöken i småbitar. Dela, kärna ur och skala avokadorna. Skär dem i bitar, droppa lite citronsaft på dem så att de inte mörknar. Dela fetaosten i sockerbitsstora bitar och rulla i torkad mynta. Blanda olivolja, citron, salt och peppar. Blanda samman kyckling och grönsaker i en salladsskål. Droppa över dressingen. Strö över ost och ev oliver. Servera med rostat pitabröd eller baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.