Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Grekisk" låda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett eget påhitt och en rätt som vi ofta äter hemma hos oss, eftersom den både är billig och lätt att göra. Både vi vuxna och barnen tycker den är jättegod, man skulle kunna kalla den en skallös paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva vitlöken och fräs den i en stekpanna med smör eller olja, lägg i spenaten och fräs en lite stund till. Krydda med salt och pepparmix.
  2. Smula ned fetaosten med keso, grädde och äggen. Skiva chorizon och blanda ner den och spenaten i äggröran. Häll över allting i en ugnsfast form och strö gratängosten över.
  3. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 30-45 minuter eller tills den "satt sig" Servera ett gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • alskepp 30 april 2012

    Riktigt gott!!! Sparas direkt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.