Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk morotssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättebilligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skala potatis, morötter och lök. Hacka alltsammans i mindre bitar och sjud under lock i hönsbuljongen ca 45 minuter.
  2. Mixa soppan när allt är genomkokt tills soppan blir alldeles slät. Häll blandningen i kastrull och späd med matlagningsgrädde till lagom konsistens.
  3. Smaka av med salt och vitpeppar och blanda ner finhackad persilja och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.