Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk stekt ost (Saganáki)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av de godare smårätterna, som grekerna är så bra på!

Ingredienser

Instruktioner

Skär osten i skivor, ca 1 cm tjocka. Vänd skivorna i vetemjölet, sedan i det uppvispade ägget. Dela citronen i 4 delar, skiva gurkan och skär tomaterna i klyftor. Stek de panerade ostskivorna i olivoljan hastigt, på ganska hög värme, ca 1 minut på varje sida. Lägg genast upp på serveringsfat och garnera med citronen, gurkan och tomaterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.