Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska biffar i pitabröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättgjord middag men god smak som gör en glad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka gul lök, vitlök och persilja fint (ev. fryst-behöver inte hackas). Blanda det med färs, ägg, oregano, citronsaft, salt och peppar. Forma till 4 biffar. Stek dem i olivoljan.
  2. Finfördela sallad. Skär tomaten, rödlöken och paprikan i skivor och fetaosten i bitar.
  3. Servera den grekiska biffen tillsammans med pitabröd, sallad, tomat m.m. och yoghurt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aristogatti 23 april 2013

    Annars låter detta recept god, men jalapenos? Det är väl inte grekiskt? Snarare Mexicanskt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.