Goda köttfärsbiffar med smak av Grekland.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Gjorde dessa till middag igår. Hade ris, tsatsiki och sallad till. Kanongott! :)
mums!!! 2-3 msk kalvfond är toppengott att blanda i oxå :-)
Tycker det va helt okej. kommer nästa gång dock lägga till lite mer kryddor.
Mumma... :)
Super gott ! Hade vitlökskroketter & tzatziki till :)
Mycket gott! Kryddade lite mer och hade i kalvbuljong och en gräddskvätt som jag hade kvar i smeten.Vi gjorde mos till. Barnen åt med god aptit. Spara detta recept till framtida bruk.
Gott! Hade i 3 msk kalvfond som någon föreslog. Istället för färsk persilja så tog jag torkad. Nästa gång tänker jag ha i mosad fetaost i färsen.
Receptet borde ange ungefärlig mängd salt o peppar. Hur stor är en ”lagom stor” biff?.. receptet borde ange ungefärligt antal biffar. Mycket svårt att trycka in 150g feta i 500g köttfärsbiffar, jag fick 8 stycken. Jag kommer precis som flera här blanda fetan i färsen nästa gång.