Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska hamburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Roligt att vid middagen eller grillfesten låta gästerna plocka ihop sina hamburgare själva efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv gurkan, salta och låt det dra in ca 10 minuter, pressa sedan ur vattnet och blanda med Crème Fraiche Vitlök.
  2. Skiva tomater och skär saltgurka i stavar.
  3. Salta och peppra köttfärsen efter smak, blanda och forma hamburgare. Grilla hamburgarna på oljat galler över glödande kol. Grilla hamburgerbrödet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.