Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska plattbröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Lätt som en plätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, bakpulver, oregano och salt. Finfördela smöret i blandningen och rör i yoghurt. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i 8 delar. Platta ut dem med mjölad hand till tunna, ovala kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Låt bröden svalna inlindade i bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 28 mars 2010

    Hej Lena idag har jag bakat brödet! kanon gjorde en dubbel sats kommer att göra om dom tack för ett kanon recept 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.