Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gremolatakyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod! Näringsinnehåll per portion: Energi: 580 kcal Fett: 15,5 g Fibrer: 8,1 g Med energifördelningen: Fett: 24 E % (varav 17 omättat) Protein: 29 E % Kolhydrater: 48 E %

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta citronen, skala av skalet med en potatisskalare (se till att så lite som möjligt av det vita från skalet kommer med, eftersom det kan ge en besk smak).
  2. Finhacka citronskal, vitlök och persilja. Blanda detta med olivolja och citronsaft. Ställ åt sidan.
  3. Skala lök, skär den i grova bitar. Skär även majs, sockerärtor och cocktailtomater i grova bitar.
  4. Koka pastan enligt förpackning.
  5. Skär upp kycklingfiléerna i grova bitar och stek i olivolja. Stek även lök och majs hastigt i samma stekpanna.
  6. När pastan är klar, blanda den med kyckling, majs, lök och gremolatan. Precis vid servering vänd även ned tomater och sockerärter och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.