Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och honungsgriljerad julskinka med chutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett annorlunda sätt att griljera julskinkan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till griljeringen och bred över skinkan. Griljera i 200 graders ugnsvärme i ca 15 minuter, tills ytan är vackert gyllenbrun.
  2. Skär frukten i ca ½ cm stora kuber .Riv skalet på limen och tärna fruktköttet.
  3. Blanda alla ingredienser till chutneyn och låt den koka på svag värme i 15-20 minuter, tills den börjar tjockna. Smaka av med ev. mer socker och chili.
  4. Servera chutneyn till skinkan, som alternativ till senap.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • UllaC 27 oktober 2008

    Det här receptet gillar jag, det är verkligen annorlunda. Skall pröva det när det är dags för skinkan! Ha en bra kväll! Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.