Om ni vill ha en ny och annorlunda julskinka, men ändå med gamla kända dofter. Så är det här en idé. Själv är jag en gammal stofil så till jul blir det den gamla beprövade griljeringen. Men däremot kommer jag att använda detta recept till påsk och midsommarskinkan. För griljeringen blev mycket smakfull.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
I år var det första gången jag skulle göra julskinka, och jag valde detta recept. Tyvärr så upptäckte jag i sista sekund att vi inte hade nejlika hemma, vilket jag trodde. Men det blev väldigt gott i vilket fall! Jag använde mig av dijonsenap. Smaken blev annorlunda, men den bästa julskinkan jag ätit. Så jag tackar för receptet! :)
Kul att du gillade griljeringen. Ha en fortsatt God Jul. :)