Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sticky ribs by Leila

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Gudomligt saftiga och läckra revben av Leila Lindholm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp en stor kastrull med välsaltat vatten, klyftad lök, skalad vitlök och svartpepparkorn. Lägg i revbenen och koka dem långsamt i 1,5h. Sätt ugnen på 200 grader och ta ur spjällen och torka av dem med hushållspapper.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser till glazen. Lägg ribsen på en ugnsplåt och pensla med glazen. Griljera i cirka 30 minuter och pensla minst en gång under griljeringen. När glazen torkat in lite och fått färg är de färdiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.