Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Griljering till julskinkan

 
Skriv ut

Överraska gästerna och bjud på en grön griljerad skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Beräknad till en julskinka på ca 3 kg.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Mixa persiljan med rosmarin, honung, olja och äggula med mixerstav eller i en liten matberedare. Bre griljeringen på och runt om skinkan och sikta över ströbröd.
  3. Lägg den färdigkokta skinkan på ett ugnssäkert fat och griljera skinkan i 10-15 minuter i ugnen tills den fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.