Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskytterfilé med salviapotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyckelhålsmärkt om du följer detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Grilla 3-4 minuter på varje sida eller tills köttets innertemperatur är 70 º. Krydda med salt och peppar.
  2. Fördela potatisen på 4 folieark. Skala och skär löken i klyftor och zucchinin i tjocka skivor. Skala och skiva vitlöken, blanda den med hackade salviablad och persilja.
  3. Lägg allt tillsammans med potatisen. Ringla över olivoljan och krydda med salt och peppar. Förslut paketen och lägg dem på grillen ca 15 minuter.
  4. Servera det grillade köttet med salviapotatis och lätt crème fraiche med smak av chili och paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.