Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad hjortytterfilé kastanjechampinjoner och svartrötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala svartrötterna och koka i ca 8-10 minuter i saltat vatten och pressad citron i lagom långa stavar (10 cm)
  2. Fräs lök i smör i med delade champinjoner och fräs vidare, häll i finon och vittvinet, slå i grädden och låt allt puttra i ca 8-10 minuter. Krydda försiktigt med tryffelolja, salt och peppar.
  3. Strimla sockerärtor och tärna paprikan dessa kokas upp helt kort innan servering i svartrotsvattnet i ca 1 minut. Nu grillas noistetterna i het grillpanna endast med lite olivolja, salt och peppar. Lägg köttet på svartrötterna och slå sås och grönsaker runt.
  4. Njut !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.