Grilla kycklingen ugnen recept

Laddar...
Din sökning gav 441 träffar
Kattiz ungsgrillade majskyckling ..

Köpte en majskyckling och exprimenterade lite med vad jag hade hemma. Hela min familj gillar hel kyckling och sitta och gnaga på ben (dock inte jag, som hellre äter filen...) och ville att jag skull..
Grillade kycklingspett

Låt kycklingen få marinera ca 1 timma. Grilla spetten på grill eller i ugnen Passar lika bra att ätas varma som kalla, ex på buffébordetKaffemammas kycklingenchiladas

Ostiga, supermumsiga kycklingenchiladas som är otroligt mättande. Bilden gör dem inte alls rättvisa, kan jag säga. Superenkelt med få ingredienser. Går jättebra att värma, eller äta kalla om man fö..


Grillad kyckling med mos

Tänk stort när du lagar mat. Grillad kyckling håller sig utmärkt i kylen i tre dagar och kan med lite kärlek bli basen i en pastarätt eller sallad senare i veckan. Koka upp skrovet samtidigt som du ti..


Kycklingenchiladas med mango chut..

En mycket god och enkel texmexrätt. Den passar lika bra som egen rätt tillsammans med sallad men är också god att ha på det mexikanska buffébordet. Jag använder kycklingfiléer men det går lika bra at..

Kyckling med krämigt chilitäcke.

Kyckling är alltid en given succe! Den här snabba varianten ugnsgratineras och serveras med smörstekt purjolök. Gjorde detta igår och alla gäster inkl. mig själv och min man tyckte att detta var så ..


Chicken Satay med Nam Jim Satay j..

Chicken Satay, eller Satay Gai som det heter på Thai, är från början inte Thailändskt men just detta recept används flitigt i Thailand. Jordnötssåsen (Nam Jim Satay) är fantastiskt god att doppa kyckl..