Den grillade fisken smakar ljuvligt ihop med guacamole och den goda bönsalsan.
Instruktioner
- Salta fisken och låt den ligga i 30 minuter. Torka av den noggrant. Om fisken är fast i köttet kan du grilla den i grillpanna med lite matolja, annars steker du den i stekpanna i 2-3 minuter på varje sida beroende på fiskens tjocklek.
- Det går också bra att steka den i ugnen tills en innertemperatur visar 52 grader eller tills fisken precis har stelnat och blivit ogenomskinlig.
- Finhacka chili, tomater och koriander. Skiva salladslöken tunt. Häll av och skölj bönorna. Blanda alla ingredienser till bönsalsan och låt dra i 10 minuter.
- Mosa avokadoköttet och finhacka ellr mortla vitlöken.
Blanda avokado, vitlök, citronsaft, salt och eventuellt koriander.
- Servera fisken med salsan och guacamolen. Värm gärna salsan i mikro eller kastrull strax före servering.
Publicerat den
18 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar