Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helgrillad fläskytterfile

 
Skriv ut

Något gott och annorlunda på grillen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär snitt i köttet och lägg köttet i en påse och häll i olja,soja,honung och sweet chilisås. Strö på salt,svartpeppar och örter och blanda om ordentligt. Låt marinera i 1 timme.
  2. Lägg köttet på grillen och grilla runt om i ca 10 minuter. Linda folie runt om köttet och lägg högst upp på grillen i ca 30 minuter. Ta av folien och pensla med lite olja och grilla i ytterligare 10 minuter.
  3. Lägg köttet på ett fat. Skala och finhacka rödlök och strö över. Dekorera med rosmarinskvistar och sedan bara att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.