Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax i folie med ärttzatziki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Den här rätten gjorde jag i går när vi grillade med släkten. Den blev väldigt uppskattad. För dig som tycker om fisk och gröna ärtor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spraya olja på båda sidorna på fisken. Strö över båda flingsaltsorterna och pepparmix. Lägg de kryddade bitarna i vars en bit folie. Lägg på lök, citronskiva, dillkvistar och ringla över lite olja. Gör ett paket och lägg dem på grillen i 5-10 minuter.
  2. Blanda alla ingredienserna till ärttzatzikin, smaka av med kryddor och limesaft.
  3. Servera detta tillsammans med en god (färsk) potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rucken 14 december 2008

    Ärttzatsikin skall jag pröva åt olje gubbarna på nordsjön

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.