Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med grillad paprika och fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Grillad paprika, soltorkade tomater och fetaost gör ju vad som helst gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och dela kycklingfileerna i hälften. Lägg dom i en ugnsfast form.
  2. Lägg dom grillade paprikorna, crème fraice, mjölk och dom skivade vitlöksklyftorna i en matberedare och kör någon sekund. Smaka av med salt och peppar.
  3. Strimla dom soltorkade tomterna, lägg det och smulad fetaost på kycklingfiléerna. Häll paprikasmeten över.
  4. Grädda tills kycklingfilén är 70°C, ca 30 min på 200°C.
  5. Servera med klyftpotatis, ris eller potatisgratäng och en sallad.
  6. Fungerar bra att byta ut kycklingen mot quornfilé för vegetariskt alternativ.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyWaldemarson 20 juni 2017

    Seriöst, sen när blev kyckling vegetariskt? Växer kycklingar på buskar/träd?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.