Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Ananasens friska smak tillsammans med honung och ingefära gör denna dessert till en av sommarens favoriter från grillen. God tillsammans med glass eller vispad grädde blandad med kesella och citronmeliss.

Ingredienser

Instruktioner

1. Dela ananasen i fyra delar längs med frukten. Skär bort mittstocken om den verkar träig. 2. Smält smöret, blanda det med honungen och riv ner ingefäran. Pensla på ananasen och låt marinera ca 1 timme. 3. Vispa grädden och blanda i kesella, citronmeliss och socker. 4. Grilla ca 6 minuter eller tills fruktköttet mjuknat. 5. Servera den varma ananasen tillsammans med den syrliga kesellagrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.