Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ananas med yoghurtglass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 36 minuter
Skriv ut

Makalöst gott! Varm ananas, rostad kokos och svalkande glass med kardemumma.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta kokosen i torr, varm stekpanna. Skär ananasen i 4 klyftor och pensla snittytorna med smör-& rapsolja. Grilla ca 3 minuter på varje sida. Låt glassen halvtina. Blanda den med yoghurt och kardemumma. Strö kokosen över ananasen och servera med glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.