Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad biff från Down under

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En härlig grillad biff med egen glaze.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i olja i en gryta. Tillsätt vitlök och tomater och fräs i ytterligare ett par minuter. Tillsätt timjan, vin, buljong, farinsocker och svartpeppar och sjud utan lock tills vätskan reducerats till en fjärdedel.
  2. Sila glazen genom en finmaskig sil. Pensla biffarna med glazen och grilla dem tills de är på de sätt som önskas. Pensla med glazen under grillningen. Vänd biffarna ofta så att de inte blir brända.
  3. Tips: Grilla sedan tomat halvor med kryddade med röktsalt och paprika skivor som sedan fileas och servera till.
  4. Servera med be'arnaisesås och klyftpotisar till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.