Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad biff med kaprisvinägrett och grönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt gott kött och fina grönsaker som får smak av en smörvinägrett med kapris- underbart! Servera gärna med ett gott surdegsbröd, men lägg då till kalorier. 312 kalorier per portion 19 g fett 29 g protein 5 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bönorna i 1 cm stora bitar. Kärna ur och tärna tomaterna. Plocka och hacka persiljan. Smält smör och olivolja i en stekpanna. Tillsätt vinäger, citronsaft och kapris. Vänd in grönsakerna i smörblandningen och fräs 3 minuter. Strö över flingsalt och peppra.
  2. Banka ut biffarna en aning. Salta och peppra och grilla ca 3 minuter per sida. Vänd inte för ofta utan låt köttet få en riktigt god grillad yta. Toppa biffarna med kaprisvinägrett och de varma grönsakerna. Servera med grönsallad och en citronklyfta och ev surdegsbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.