Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad dubbelmacka med crabsticks

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en perfekt liten, god och knaprig munsbit att inleda en middag med. Den kan också serveras som liten supérätt eller lätt lunch. Till en redd soppa passar den utmärkt som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa sallatsbladen och riv stora blad i mindre bitar.
  2. Skär rädisorna i stavar.
  3. Fördela bladen och rädisstavarna på fyra assietter och droppa över olja och citronsaft.
  4. Skär bort kanterna på brödskivorna och bred dem med bordsmargarin.
  5. Grovhacka crabfishbitarna och dillen.
  6. Blanda crabfish, dill, citronsaft och kajenn.
  7. Fördela blandningen på brödskivorna.
  8. Lägg på de resterande brödskivorna som lock och tryck till.
  9. Stek smörgåsarna gyllenbruna i smör på låg värme. Vänd och stek andra sidan.
  10. Lägg dem på hushållspapper att rinna av.
  11. Dela dem mitt itu i trekanter, lägg upp på assietterna tillsammans med salladen och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.