Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecóte med Bloody Mary-sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen kan serveras både varm och kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sås: Skala och finhacka rödlöken. Fräs den i olja 1 - 2 min. Tillsätt tomater med spad. Låt koka ihop tills ca 3 dl återstår. Mixa såsen slät. Tillsätt limesaft, vodka, worcestersås, herbamaresalt, tabasco och salt. Smaka av.
  2. 2. Potatisspett: Lägg grillspetten i kallt vatten. Borsta potatisen väl. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Ansa och koka löken nästan mjuk. Varva potatis och lök på spett, krydda med salt och peppar. Ringla över olivolja,. Grilla ca 2 min runt om.
  3. 3. Strö salt och peppar på köttet. Grilla det 2 - 3 min på varje sida.
  4. 4. Servera köttet nygrillat med potatisspett, sås och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.