Såsen kan serveras både varm och kall.
Instruktioner
- 1. Sås: Skala och finhacka rödlöken. Fräs den i olja 1 - 2 min. Tillsätt tomater med spad. Låt koka ihop tills ca 3 dl återstår. Mixa såsen slät. Tillsätt limesaft, vodka, worcestersås, herbamaresalt, tabasco och salt. Smaka av.
- 2. Potatisspett: Lägg grillspetten i kallt vatten. Borsta potatisen väl. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Ansa och koka löken nästan mjuk. Varva potatis och lök på spett, krydda med salt och peppar. Ringla över olivolja,. Grilla ca 2 min runt om.
- 3. Strö salt och peppar på köttet. Grilla det 2 - 3 min på varje sida.
- 4. Servera köttet nygrillat med potatisspett, sås och sallad.
Publicerat den
20 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar