Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt till buffén

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman ingredienserna till marinaden Skär bort senor och hinnor på fläskfilén och dela den i 2 cm tjocka skivor. Lägg köttet i en plastpåse och häll i marinaden. Knyt till påsen och marinera ca 1 timme. Trä upp 2-3 köttbitar på varje spett och grilla tills köttet är genomstekt 1-2 minuter på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.