Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskfilé med bacon- och kaprisvinägrett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott på buffe bordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Putsa filéerna från hinnor. Grilla eller bryn dem hastigt runtom så de får vacker färg. Salta och peppra.
  2. Lägg köttet i en form och låt steka klart i ugnen till en innertemperatur av 67 grader. Tag ut köttet och låt det vila inlindat i folie. När det kallnat kan du lägga in det i kylen över natten.
  3. Tärna baconet fint och bryn det utan fett i en panna tills det blir krispigt. Låt det rinna av på hushållspapper.
  4. Vispa ihop olja, balsamvinäger och honung. Rör i bacon och kapris. Smaka av med lite salt och peppar.
  5. Skiva köttet tunt, lägg upp på två vackra fat och skeda dressingen över. Garnera gärna med kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.