Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskfilé med fetaostsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket smak och saftigt mör. Detta rekomenderar jag helhjärtat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fläskfilén i en påse, slå på 1 dl BBQ Oil, låt marinera i minst 1 timme men gärna över natten.
  2. Skiva auberginen och lägg den i en påse, slå på 0,5 dl BBQ Oil, låt det stå och dra i ca 30 minuter.
  3. Koka couscous och lägg i en skål.
  4. Strimla sallad, dela tomaterna, skiva löken tunt och bryt osten i halvcentimeter stora bitar.
  5. Grilla fläskfilén hel på medelvarm grill, låt den vila några minuter inslagen i aluminiumfolie.
  6. Grilla auberginen gyllenbrun och knaprig.
  7. Blanda grönsaker, ost, aubergine och couscous, smaksätt med salt, peppar, olja och vinäger.
  8. Skär upp filén och servera den på salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Jag följde inte ditt recept till punkt o pricka, jag valde quinoa framför couscous, men det ska ju inte Du lida för, du får 5 poäng för detta recept, o tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.