Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad flintastek fylld med mozzarellaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ge flintasteken en festlig touch! Fyll den med krämig mozzarella och soltorkade tomater , krydda med basilika Fantastiskt gott och lätt fixat för grillpartyt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta svålen på några ställen. Skär en djup ficka i köttet, så långt det går. Plocka basilikabladen från plantan. Skiva osten och skär tomaterna i bitar. Fördela basilika,ost och tomaterna i fickan. Fäst ihop steken med tandpetare.
  2. Börja grilla när glöden är grå Vänd köttet när det börjar "svettas" på ovansidan. Låt steken bli genomstekt. Det tar ca 10-15 min på varje sida.
  3. Skär upp steken i sneda skivor. Servera med potatisklyftor, vitlökssås med basilika och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.