Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fylld tomat med vitlöksbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite pilligt men mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skär toppen av de sköljda, stora tomaterna. Gröp ur tomaten och blanda tomatköttet i en bunke med snulad fetaost, finhackad rödlök, pressad vitlöks klyfta samt kryddorna. Fyll tomaterna med blandningen, droppa över lite olivolja och placera tomaterna på en plåt och grilla dessa i ca 10 minuter på 225c, eller tills tomaterna börjar ge ifrån sig vätska och mjukna. Vitlöksbröd Vitt formbröd eller baguette Vitlök, färsk hackad Smör, rumsvarmt Persilja finklippt Salt, svartpeppar Blanda smör, vitlök, persilja samt kryddor. Bred rikligt med smör på brödet och låt stå några minuter. Sätt in bröden i ugnen på 200c i ca fem minuter/smöret smält.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emmeliebeatrice 6 augusti 2009

    Riktigt goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.