Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad hetsöt fläskfilé samt sötsyrlig salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vitlök, soya och svartpeppar. Lägg köttet i en påse, häll i marinaden och marinera i 4h. Ta fram i god tid så köttet hinner bli rumstempererad. Tänd grillen.
  2. Koka snabbt upp ingredienserna till glacen i en kastrull och pensla köttet. Pensla glacen regelbundet under grillning. Mot slutet av grillningen läggs köttet i folie så dess saftighet bevaras och den är klar när innertemperaturen är 65 grader.
  3. Blanda grönsakerna och vänd försiktigt så avokadon skonas. Smaka av med lime och flingsalt. Ställ in i kylen en stund, så smakerna dras in i varandra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.