Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kalvfilé med sparris och citronhollandaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En grymt god kalvfilé som är grillad och serveras med fräsch sparris och hollandaisesås med smak av citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och vitvin över mycket svag värme eller i vattenbad tills det blir en tjockflytande och luftig sås.
  2. Rör därefter gradvis in det smälta smöret som bör ha något så när samma temperatur som såsen.
  3. Smaka av med salt, vitpeppar, citronsaft och wocestershiresås.
  4. Krydda kalvfilén med salt och peppar, grilla den lätt.
  5. Servera sparrisen täckt med hollandaisen och den lätt grillade kalvfilén.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.