Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kyckling,gott på nolltid

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och enkel, passar bra till potatisgratäng(ta en titt på mitt recept)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Hacka vitlöken och blanda ihop det med grillkryddan och oljan.
  2. Ta fram en bunke elelr skål och blanda ihop marinaden med kycklingen så att hela kycklingen får marinaden på sig, snåla inte med marinaden... Låt ligga kvar i bunken några minuter så marinaden sjunker in. Lägg därefter in kycklingen i ugnen. vänd sida på den när den har legat lite så den grillas bra. När kycklingen fått en grillad och röd/brun färg på ovansidan är den färdig.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • PillaL 16 september 2008

    Mycket enkelt , och väldigt omtyckt här hemma! Skall göras flera gånger.

  • The_mama97mia 17 augusti 2009

    Jag gör nästan som du, tinade kycklingdelar får grillkrydda på sig, får ligga o dra in på båda sidor, sen penslar jag med olja, soja o vitlök. In i ugnen med köttsidan upp först, vänder efter 15-20 min o slutar med att bränna på skinnsidan. Så himla enkelt o så gott.

  • OSTRON 5 juni 2016

    Du säger att kycklingen är klar när den fått en grillad o röd/brun färg på ovansidan. Kycklingsaften ska vara klar vill bara tillägga detta så det inte blir missförstånd, rå kyckling ska man inte äta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.