Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lammfärskebab med fetadipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fetadippen är rejält syrlig men passar bra till den grillade lammfärskebaben. 530 kalorier per portion 26 g fett 34 g protein 37 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda färsen med mynta, 1 tsk salt och peppar, forma dem till avlånga biffar. Skär tomaterna i tjocka skivor. ansa och skär squashen i ca 1 cm tjocka skivor. Strö 1 tsk salt på grönsakerna.
  2. Bryt osten i mindre bitar. Blanda ost, citronsaft och vattten, mynta, olja och peppar.
  3. Grilla lammfärskebaberna runt om ca 8 minuter. Grilla tomat- och squashskivor vid sidan om ca 2 minuter på varje sida. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera lammfärskebaberna med fetadipp, grönsaker och pitabröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.