Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax med en underbar kaprissås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta brukar fungera hos barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla laxen med olivolja. Salta och peppra. Grilla fisken först med skinnsidan nedåt och sedan en kortare stund på andra sidan. Om du inte har någon grill så steker du fisken i ugnen på 150 grader i 15 - 20 minuter.
  2. Blanda gräddfil, lättmajonäs, stenbitskaviar, kapris, salt och peppar i en bunke. Servera laxen med kokt potatis, sås och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.